Om oss – Ylva och Goodluck Lesirwa

Maasai Nature drivs av oss, familjen Lesirwa, Ylva och Goodluck med sönerna Emanuel och Isaac. Goodluck är från Tanzania och Ylva är från Sverige. Vi har hela familjen  bott flera år i Tanzania och pratar kiswahili. Vi har tillsammans under åren anordnat många olika typer av skräddarsydda resor i Tanzania för svenskar, i början helt privat men sedan startade vi vårt företag.  Det har  varit resor med barnfamiljer, med safari samt sol o bad på Zanzibar, samt safariresor med stora el små  resesällskap, ibland skräddarsydda efter  specialintresse av foto eller fåglar. Vi har även anordnat  Kilimanjarobestigningar, rundresor och volontärsresor.

Goodluck är din guide

Det är Goodluck som leder våra safariresor. Goodluck är uppvuxen i Arusha och är av massajursprung. Goodluck har förutom sin lokalkännedom nästan 30 års erfarenhet som safariguide,  inom olika safariföretag  innan vi startade vårt eget, och som trekking-guide till Kilimanjaro. Dessutom flera års erfarenhet av att bo i Sverige och känna till svenskarnas egenheter. Han talar så klart även svenska, förutom engelska och kiswahili.

Maasai Nature – Upplev Tanzania med safari

Vi startade Maasai Nature eftersom vi ville dela med oss till fler människor av den speciella och underbara upplevelse det är att resa runt i Tanzania och ta del av natur och kultur! Samtidigt vill vi ge något tillbaka till själva landet och låter därför en del av vinsten gå till bevarandet av naturen och omkring nationalparkerna, djurens livsmiljö. Safari betyder resa på kiswahili.