Om oss – Ylva och Goodluck Lesirwa

Maasai Nature drivs av oss, Ylva och Goodluck Lesirwa. Goodluck är från Tanzania och Ylva är från Sverige. Ylva har bott flera år i Tanzania och pratar kiswahili. Vi har tillsammans under åren anordnat många olika typer av skräddarsydda resor i Tanzania för svenskar.  Det har ofta varit resor med barnfamiljer, med safari samt sol o bad på Zanzibar. Vi har även anordnat  Kilimanjarobestigningar, rundresor och volontärsresor.

Goodluck är din guide

Det är Goodluck som leder våra safariresor. Goodluck är uppvuxen i Arusha och är av massajursprung. Goodluck har förutom sin lokalkännedom mer än 25 års erfarenhet som safariguide och trekking-guide till Kilimanjaro. Dessutom flera års erfarenhet av att bo i Sverige och känna till svenskarnas egenheter. Han talar så klart även svenska, förutom engelska och kiswahili.

Maasai Nature – Upplev Tanzania med safari

Vi startade Maasai Nature eftersom vi ville dela med oss till fler människor av den speciella och underbara upplevelse det är att resa runt i Tanzania och ta del av natur och kultur! Samtidigt vill vi ge något tillbaka till själva landet och låter därför en del av vinsten gå till bevarandet av naturen och omkring nationalparkerna, djurens livsmiljö. Safari betyder resa på kiswahili.